Lamina Tech

/Lamina Tech
Lamina Tech 2018-06-19T12:57:45+00:00

Lamina Technologies is een Zwitserse fabrikant van snijgereedschappen. Het verhogen van de efficiëntie en het verhogen van de flexibiliteit zijn de filosofie achter de producten van het Zwitserse merk.

Lamina Multi-Mat … and life becomes easy.

De fabriek is gevestigd in Zwitserland waar alle gereedschappen van het merk gefabriceerd worden. Ze kiezen ervoor om alles zelf te fabriceren om u zo de beste kwaliteit te kunnen garanderen. De machines waarmee de gereedschappen geproduceerd worden meten zich met de beste in de markt en worden aangestuurd door een ervaren team van specialisten.

Het unieke concept van Lamina Tech

Lamina Tech voorziet in een behoefte aan eenvoud in verspanende gereedschappen. Het concept heeft als doel ervoor te zorgen dat de verspanende gereedschappen die het merk aanbiedt, toepasbaar zijn op een breed scala aan materialen. Of u nu bijvoorbeeld titanium, rvs of staal gaat bewerken, het kan allemaal met dezelfde insert. Doordat u met één insert meerdere materialen kunt bewerken zal de la met gereedschappen een stuk minder uitgebreid zijn. Oftewel, een kostenbesparing voor U!

De belangrijkste voordelen van de verspanende gereedschappen van Lamina Technologies

  • Minder voorraad nodig van snijgereedschappen
  • Lagere productie kosten
  • Meer flexibiliteit in uw productie omgeving
  • Verhoogde efficiëntie

CNMG stilstaand
lamina cnmgactie

CNMG in actie
lamina cnmg-stil

Geïnteresseerd?
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies en informatie over wat Young cuttingtools voor uw bedrijf kan betekenen.

Neem direct contact op