Over ons

/Over ons
Over ons 2020-03-05T14:05:56+00:00

Door middel van het geven van gerichte adviezen over toepassing en gebruik van de juiste gereedschappen is Young cuttingtools uw partner voor efficiënter produceren in de metaalbewerkingsbranche.

Een totaalpakket in de verspaning

Young cuttingtools is aanbieder van een totaalpakket aan verspanende gereedschappen. Het bedrijf, in 2010 opgericht door René van Ommen, is exclusief dealer van de topmerken YG-1, Avantec, Korloy en Ecoroll in de Nederlandse markt. Het Koreaanse YG-1 behoort tot de grootste producenten ter wereld van boren, tappen en frezen.

Onze merken

Het aanbod van Young cuttingtools wordt verder aangevuld met dealerschappen van Gerardi (opspangereedschappen), AMF (opspangereedschappen),Mitutoyo (meetgereedschappen), Nine9 (afbraam-, grafeer- en centergereedschappen) en Arntz (lintzagen).

Jarenlange ervaring

Het team heeft jarenlange ervaring in de metaalbewerkingsbranche. De toegevoegde waarde van Young cuttingtools is probleemoplossend en technisch advies over de toepassing en het gebruik van verspanende gereedschappen, versterkt met technische ondersteuning en service.

Snelle levering en technische ondersteuning

Het bedrijf is gevestigd in het Brabantse Eersel waar een groot deel van het assortiment op voorraad ligt. Een efficiënte logistiek zorgt voor snelle levering van de diverse producten. Vanuit ondersteuningspunten in Friesland, Brabant en Overijssel wordt de gehele Nederlandse markt persoonlijk bediend. Young cuttingtools levert rechtstreeks van de fabrikant naar de klant waardoor de kwaliteitsmerken scherp worden aangeboden.

Waarom Young cuttingtools?

  • Jarenlange ervaring
  • Gericht advies
  • Snelle levering
  • Totaalpakket in verspaning

Geïnteresseerd?
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies en informatie over wat Young cuttingtools voor uw bedrijf kan betekenen.

Neem direct contact op