Gerardi

/Gerardi
Gerardi 2020-08-28T09:17:27+00:00

WORKHOLDING

TOOLING

Gebruik de Configuratoren op de website van Gerardi om het juiste product te vinden

Naar configurator

Gerardi spa produceert al sinds 1971 hoogwaardige opspangereedschappen voor toepassing in de metaalindustrie. De fabrikant biedt een breed scala aan modulaire precisie-machineklemmen, spantorens, nulpuntspansystemen en gereedschapshouders. Ze zijn geschikt voor vele bewerkingen en kennen een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Gerardi ontwerpt en produceert alle producten zelf.

De machineklemmen zijn gemaakt van gehard geslepen staal en de spantorens voor horizontale bewerkingscentra zijn altijd van een massief gietijzeren blok, wat een garantie is voor stabiliteit tijdens het frezen en een onbeperkte levensduur. Zo kunnen verspaners met de kwalitatieve gereedschappen van Gerardi voor elke toepassing hun productiviteit verder optimaliseren. Aangedreven gereedschappen voor draai- en freesbanken en nulpuntsystemen zijn niet meer weg te denken in de moderne verspaningstechnologie.

Gerardi is een uitstekende toevoeging aan het uitgebreide assortiment van Young cuttingtools, dat staat voor een goede kwaliteit met daarbij een goede technische ondersteuning.

Bovenstaand vindt u een overzicht van de verschillende assortimentsgroepen van Gerardi. Klik op een afbeelding om de online catalogus te bekijken.

Geïnteresseerd?
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies en informatie over wat Young cuttingtools voor uw bedrijf kan betekenen.

Neem direct contact op